TAITO -laudejärjestelmässä lauteet nousevat ja laskevat paineilman voimalla. Lauteet laskeutuvat esimerkiksi pyörätuolin istuinosan tasolle, joten niille on helppo mennä yksinkin, ja nousta jälleen nauttimaan löylystä tavalliseen tapaan.

TAITO -lauteet nostetaan löylykorkeuteen erillisellä ohjausyksiköllä, joka sijoitetaan käyttäjän tarpeen mukaisesti lauteeseen. Lisäyksikköjä voidaan sijoittaa esimerkiksi ovenpieleen ja lauteen eri osiin useampaa käyttäjää varten. Lauteitten käyttö on turvallista ja helppoa paineilmatekniikan vuoksi. Sähköiskun vaaraa ei ole. Käyttövoiman tuottava kompressori on hiljainen.

TAITO -laudejärjestelmä voidaan asentaa myös kiinteiden lauteiden yhteyteen sekä käyttää normaalina lauteena. Lauteet valmistetaan mittojen mukaan, joten ne sopivat saunaan kuin saunaan.


TAITO - LAUTEET
Taito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteetTaito - lauteet


Taito - lauteet soveltuvat sekä uusiin että saneerattaviin saunoihin.

Paineilmalla nousevien ja laskevien lauteiden avulla sopivaan löylykorkeuteen nouseminen on vaivatonta. Lauteiden ollessa ala-asennossa istu vain lauteelle ja
anna järjestelmän nostaa sinut nauttimaan löylyn lämmöstä.

Taito - lauteet:
-Mahdollistavat itsenäisen saunomisen
-Mahdollistaa löylystä nauttimisen myös liikuntarajoitteiselle
-Löylystä voi nauttia tavalliseen tapaan
-Ylälauteelle pääsy helppoa
-Voidaan käyttää tavallisena lauteena
-Käyttö turvallista ja helppoa
-Putoamisriski pienenee
-Ei sähköä saunaan
-Voidaan asentaa valmiiseen saunaan
-Mitoitetaan tarpeen mukaan
-Voidaan varustaa erityistoiveet huomioiden


Lue lisää ja katso tekniset tiedot »